Sejlerlinks

Kalender

Lør Sep 30 @09:00 -
Elleore rundt

Arrangementer

Betalte og gratis arrangementer i klubben

 

Klubben arrangerer en lang række arrangementer henover sæsonen og vinteren fx standerhejsning, pinsetur, førstehjælpskurser, pigesejlertur,  afriggerfest o.m.a.

Klubbens generalforsamling har tidligere pålagt bestyrelsen, at disse arrangementer skal være helt eller delvist brugerbetalte, således at medlemmer af klubben ikke i væsentlig grad betaler for arrangementer, som de ikke deltager i.

I praksis opkræves derfor en betaling for disse arrangementer, der rundt regnet dækker omkostningerne. Imidlertid ønsker klubben og bestyrelsen ikke at udelukke medlemmernes familier, venner og bekendte fra disse arrangementer. Ikke-medlemmer kan derfor i langt de fleste arrangementer deltage for samme pris som medlemmer + kr. 50,00.

I enkelte tilfælde kan ekstra betalingen være lidt større fx i forbindelse med den store årlige afriggerfest, hvor klubkontingentet yder et mindre bidrag. I andre tilfælde kan ikke-medlemmer slet ikke deltage fx i generalforsamlingen og den efterfølgende fælles spisning, som klubben betaler.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for MSM

 

 

Marbæk Lystbådhavn - Strandlystvej 26

Copyright © 2013 MSM-KLUB.DK. Alle rettigheder reserveret.