Klubmodul henter siden
Virtuel Nytårskur 2021

Kære alle,

Vi vil ikke snyde os selv og alle medlemmer for vores traditionelle Nytårskur – end ikke Corona får os ned med nakken. Derfor inviterer vi alle vores medlemmer til at deltage i MSM-Nytårskur søndag den 10. januar kl. 14.00.

Hvis du deltager, byder vi på vin / sodavand og et stykke mundgodt. Og den skal du have på forhånd ?? Vi laver en Corona-fri pose klar til din afhentning ved klubhuset lørdag den 9. januar mellem kl. 12 – 14.

Du kommer i bil eller på cykel eller gående og vi giver dig på afstand og iført værnemidler en ”pakke” så du sammen med os alle er klar til at skåle Nytåret ind søndag kl. 14.00. Husk dog at du skal have tilmeldt dig selv og andre deltagere på forhånd gennem vores MSM-hjemmeside.

Vi bruger det nok så berømte ”Zoom” til at skabe forbindelse mellem os alle. Hvis du har en PC eller en mobiltelefon kan du deltage ved at klikke på nedenstående link. Hvis det er første gang du bruger Zoom vil din pc eller din mobil i løbet af få sekunder installere et meget lille program på din enhed. Klik derfor gerne på linket i god tid før Nytårskuren begynder (evt. dagen før) så du er klar til at hoppe ind i mødet.

Bemærk at det er gratis at deltage – det koster ikke penge når du er på Zoom. Det betyder også at vi maksimalt kan være 100 deltagere og i maksimalt 40 minutter – men mon ikke vi får det til?

Du behøver ikke at have kamera eller mikrofon for at deltage. Du kan se billeder af andre deltagere og høre lyden på højttaleren i pc’en eller på telefonen. Hvis du har kamera og mikrofon på din pc eller din telefon er den automatisk slået til når du går ind på mødet. Du kan slukke for både din mikrofon og dit kamera på ikonerne nederst på skærmen (flyt musen nedad).

Hvis du har spørgsmål (før eller efter) er du velkommen til at kontakte Tom på telefon 28124052 eller på e-mail tom.schjoedt@gmail.com. Du er meget velkommen til at kontakte Tom hvis du ønsker at prøve på forhånd.

Husk at du for at deltage skal anføre antal deltagere og herunder antal børn med (som får sodavand) – så laver vi pakkerne klar til du henter dem om lørdagen.

Link til Zoom: https://us05web.zoom.us/j/89305094397?pwd=dUF6WittS2VEMCtPcS81MXc3Yjk2dz09

Hvis du spørges er

Meeting ID: 893 0509 4397 og Passcode: ZJj9B9

Stort Ohøj fra MSM

Tilmeldte
19 /100
Tilmeldingsfrist
03.01.2021
Tidspunkt
10.01.2021 kl. 14.00 - 10.01.2021 kl. 14.45
Sted
Hjemme hos os selv - med afhentet Nytårspakke
Antal børn (Sodavand)*:
Antal voksne deltagere=*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle