Kære medlem,
 
Der er et vigtigt forhold som kun du kan hjælpe med.

Kontingentbetaling (som er et abonnement svarende til et DSB rejsekort eller en brobizz) kan ikke foretages med Mobile Pay - Mobile Pay kan ikke håndtere gentagne betalinger og levere bogføring til vores regnskab. Og det tager timer og atter timer at håndtere manuelt for os frivillige.

Derfor må vi insistere på at kontingent kun betales med Dankort – og Dankortet skal være registreret på din profil. Og heldigvis er det sat rigtigt op for langt de fleste.

 Vi ved, at det kan føles meget nemmere at betale via Mobile Pay. Det er forståeligt. Og vi vil bibeholde dette alternativ for visse betalinger af aktiviteter.

Men ikke for kontingentbetaling.  Kontingent kan kun betales med Dankort registreret på din profil.

Vi har nedenfor skrevet en kort vejledning om hvordan du kan tjekke at dit Dankort er registreret. Og hvis du ønsker det er du velkommen til at ringe til Tom tlf. 2812 4052 eller Ulrika 2681 1375 for at aftale hvordan vi kan hjælpe. Men venligst lad være med at betale på anden måde.

Når du har et opdateret Dankort på din profil trækkes betalingen automatisk. Og - husk - hvis du betaler med Mobile Pay risikerer du at betale to gange.

Vejledning:
1) Log ind på din profil.  Har du glemt dine i logind oplysninger, send en mail til admin@msm-klub.dk
2) Vælg "Mine tilmeldinger"  (symbol kreditkort)
3) Vælg "Betalingskort"
 
Mvh Bestyrelsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle